Bakom Bouvins Kakel & Bygg...
...finns Viktor Bouvin, en utbildad plattsättare med flerårig erfarenhet i byggbranschen, med störst fokus på våtrum. För mig är det självklart att sätta dig och dina önskemål i fokus och att göra mitt yttersta för att leverera ett så bra slutresultat som möjligt. Tillsammans med snickaren Kim så kan vi leverera ett komplett paket för de flesta typer av projekt.

För att ge dig och andra kunder en möjlighet att skapa en bild av hur bra det fungerar i verkligheten ser jag gärna att så många kunder som möjligt tar några minuter att fylla i utvärderingsformuläret. Det finns ingen som kan beskriva prestation och resultat bättre än kunderna själva. Du hittar utlåtande från tidigare kunder här eller via menyn.

Behöriga hantverkare!
Bouvins Kakel & Bygg är våtrumscertifierat av Byggkeramikrådet vilket innebär att vi följer Boverkets byggregler för våtrum och att de tätskiktsprodukter vi använder är godkända av BKR. Samtliga samarbetspartners är också behöriga i respektive bransch.

Jag står till ditt förfogande
Har du en tydlig vision eller vill du konsultera med någon och tillsammans komma fram till en lösning som passar dig? Oavsett står jag redo att hjälpa dig och göra din vision till verklighet!

Copyright © 2015 - 2020 Bouvin Bygg & Kakel | Innehar F-skattesedel
Webb/logo: Henrik Emanuelsson